PARFUMA EDITION:

FABULOUS FALL

De herfst gaat natuurlijk om veel meer dan dikke truien, warme chocomelk en betoverende boswandelingen. Een geüpdatete parfumlade, een aangepaste skincare routine en nieuwe make-up & haar trends horen er uiteraard ook bij. Wij bij Parfuma zijn er alvast helemaal klaar voor. Na de zomer snakt onze huid naar professionele verzorging en zijn zwaardere peelings weer toegelaten. Wij vertellen je welke peeling perfect aansluit bij jouw huidnoden in het najaar en waarom een peeling misschien wel dé oplossing is voor jouw (huid)problemen. Fabulous nieuws! Vanaf 26 oktober zal Laserontharing ook te boeken zijn in ons filiaal in Hove. Ben je nog niet helemaal overtuigd of definitieve ontharing wel iets voor jou is? Wij zetten de puntjes op de i en beantwoorden de meestgestelde vragen, zodat jij ook weet hoe goed en vrij het voelt zonder al die ongewenste haartjes. Marc van Parfuma Hove neemt je mee op ontdekkingstocht op zijn fragrance shelf en toont je zijn persoonlijke favoriete geuren voor dit seizoen. De herfst is het perfecte seizoen om wat extra aandacht aan jezelf te schenken en om eens lekker de tijd te nemen voor wat self care. Hoe wij aan self care doen bij Parfuma, lees je achteraan in dit magazine. Proef, smikkel en smul van onze Parfuma Fall Edition. Happy reading! Warme groetjes, Shelsey

PARFUMA EDITION: FABULOUS FALL

De herfst gaat natuurlijk om veel meer dan dikke truien, warme chocomelk en betoverende boswandelingen. Een geüpdatete parfumlade, een aangepaste skincare routine en nieuwe make-up & haar trends horen er uiteraard ook bij. Wij bij Parfuma zijn er alvast helemaal klaar voor.

Na de zomer snakt onze huid naar professionele verzorging en zijn zwaardere peelings weer toegelaten. Wij vertellen je welke peeling perfect aansluit bij jouw huidnoden in het najaar en waarom een peeling misschien wel dé oplossing is voor jouw (huid)problemen.

Fabulous nieuws! Vanaf 26 oktober zal Laserontharing ook te boeken zijn in ons filiaal in Hove. Ben je nog niet helemaal overtuigd of definitieve ontharing wel iets voor jou is? Wij zetten de puntjes op de i en beantwoorden de meestgestelde vragen, zodat jij ook weet hoe goed en vrij het voelt zonder al die ongewenste haartjes.

Marc van Parfuma Hove neemt je mee op ontdekkingstocht op zijn fragrance shelf en toont je zijn persoonlijke favoriete geuren voor dit seizoen. De herfst is het perfecte seizoen om wat extra aandacht aan jezelf te schenken en om eens lekker de tijd te nemen voor wat self care. Hoe wij aan self care doen bij Parfuma, lees je achteraan in dit magazine.

Proef, smikkel en smul van onze Parfuma Fall Edition. Happy reading!

Warme groetjes, Shelsey

- SHELSEY PUT / REDACTRICE & PARFUMA EDITION DESIGNER