CLEAN BEAUTY MET BEAUTY DISRUPTED


Wist je dat er jaarlijks maar liefst 80 miljard plastic shampoo- en conditionerflessen in de vuilnis belanden? Er worden maar weinig van deze flessen gerecycleerd en vele komen in de oceaan terecht.

Daar wil Beauty Disrupted verandering in brengen. Zij weten dat er een betere en cleanere manier is, die meer in harmonie staat met onze planeet en de mensen die er leven. Ontdek Beauty Disrupted nu bij Parfuma Antwerpen en op parfuma.com.

ONTDEK JOUW NIEUWE ESSENTIALS


image

Deze Handzeep is een eerbetoon aan de regenwouden van de wereld. Een harmonieuze mix van bloemige en houtachtige noten. Het romige schuim reinigt en hydrateert de huid. Leuk handen wassen zo!

image

Deze milde Shampoo Bar bevat de beste ingrediënten uit de natuur om je hoofdhuid en haar te reinigen, te voeden en het zijn natuurlijke glans te geven. Verkrijgbaar voor droog, normaal of vettig haar.

image

Deze Ben je het ook zo beu om altijd te moeten kiezen tussen een duurzaam doucheproduct en goede hydratatie / exfoliatie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met de Body Bar krijg je the best of both worlds!

ONTDEK MEER BEAUTY DISRUPTED

image

OCEAN MAGIC SHAVING BAR €15

image

OCEAN MAGIC CONDITIONER BAR €23

image

ALPINE GLOW HAND SOAP €11

image

ALPINE GLOW BODY BAR €13

VOORDELEN VAN BEAUTY DISRUPTED

» Voor iedereen, elk haar- en huidtype. » Bevat 0,0 agressieve ingrediënten. » Elke bar vermijdt 2 plastic flessen. » 100% gemaakt met hernieuwbare energie. » 20% van de winst is voor onze planeet en tegen klimaatverandering.

Ontdek BEAUTY DISRUPTED online op parfuma.com of bij Parfuma Antwerpen