FACE GYM MET THE COUCOU CLUB


Heb je geen tijd om naar Skin Expertise Parfuma te komen? No problem! Geef je gelaat zelf een echte workout at home. Net als de spieren in je armen of je benen train je ook best de spieren in je gelaat. Een gezichtsworkout verstevigt en lift je huid en zorgt voor een stralende glow die de hele dag blijft. Een natuurlijke facelift die je gewoon vanuit je zetel kan doen.

ZEG ‘COUCOU’ TEGEN THE COUCOU CLUB

Geïnspireerd door eeuwenoude rituelen en vanuit een liefde voor beauty trends ontwikkelt The Coucou Club tools die vrouwen met elkaar verbindt.

Want… hoe mensen over de hele wereld tegen schoonheid aankijken, verschilt sterk van de ene paspoortstempel tot de andere. Denk maar aan de huidbewuste benadering van de Koreanen, de genezende schoonheidsrituelen uit India en de natuurlijke elementen die Afrikaanse vrouwen gebruiken om hun teint stralend te houden. Er is zoveel meer dan wat we weten.

image

BOOST JE HUID

Wist je dat... face rolling een eeuwenoud Chinees beauty ritueel is? Dankzij de Rose Quartz Roller van The Coucou Club geef jij jouw gelaat de natuurlijke facelift die het verdient. Rozenkwarts staat ook voor liefde, zelfvertrouwen en balans. Wie houdt daar nu niet van?

TIP: Rol dagelijks 5 tot 10 minuten op een gereinigde huid samen met je go-to serum of nachtcrème.

image
image

NATUURLIJKE FACELIFT

Gebruik de V-lift Roller om je kaaklijn, jukbeenderen en wenkbrauwen te liften en te verstevigen. Het vermindert de spanning in je gezicht en helpt verslapte huid weer aan te spannen.

TIP: Gebruik de V-Lift Roller na je favoriete serum of moisturizer voor een betere opname. Let’s get V-rolling!

image

FACE SCULPTOR

Met de Gua Sha tool schraap je als het ware je gelaat in vorm aan de hand van opwaartse bewegingen. Die stimuleren bloedcirculatie, collageenaanmaak en voeren afvalstoffen af voor een prachtig stralende, glowy teint.

TIP: Vergeet zeker je nek niet, die verdient ook wat extra aandacht.

image
image

DETOX VOOR JE HUID

Deze set met cups verbetert de algehele conditie van je huid door massage- en zuigtherapie. Je kan het bovendien ook op je lichaam gebruiken. Let wel op dat je nooit op een droge huid cupt. Gebruik ze samen met je lievelingsserum of -olie voor het beste resultaat.

TIP: Voor een beter time-management kan je de cups ook onder de douche gebruiken. Een win-win, toch?

image
image

NICE TO KNOW

Breng voor je aan de slag gaat met The Coucou Club tools altijd je favoriete serum of olie aan. Zo glijden de beauty tools makkelijk over je huid.

Onze suggestie: Nourishing Rose Oil van Laura Mercier

BEKIJK DE TUTORIAL: