FALL SKINCARE RESET


Als het zonnetje ons geleidelijk achterlaat, lijken pigmentvlekken zichtbaarder dan ooit en heeft onze huid andere behoeften. Met behulp van goed gekozen producten zorg je voor een mooie verheldering, goede hydratatie en een stralende teint!

1 PEEL VOOR EEN EGALE TEINT

Na de zomer is je huid dikker en moeten dode cellen plaatsmaken voor nieuwe, gezonde cellen. Na een peeling ziet je gelaat er egaler, frisser én jonger uit. De Ultimate Micropeel van Mesoestetic gaat zeer effectief te werk en geeft een kickstart aan celvernieuwing. Daarnaast vermindert een peeling ook tekenen van veroudering en wie wilt dat nu niet?

image

MESOESTETIC ULTIMATE MICROPEEL €61,20

image

DERMALOGICA SMART RESPONSE SERUM €145

2 EEN SLIM, HERSTELLEND SERUM

Dit Next-gen slimme serum levert wat je nodig hebt, wanneer en waar je dat nodig hebt. Het helpt huidbeschadiging te stoppen voordat het begint. Met behulp van vier slimme werkstoffen hydrateert, verheldert, verzacht en pakt het fijne lijntjes en rimpels aan in reactie op de veranderende behoeften van je gelaat. Een echte must wanneer je jouw huid teveel hebt blootgesteld aan UV-stralen in de zomer!

3 SCHOONHEIDSSLAAPJE MET EEN MASKER

Je huid wekelijks verwennen met een masker doet wonderen. Na de zomer heeft je gelaat nood aan wat extra hydratatie. Deze White Lucent Overnight Cream & Mask van Shiseido voedt, hydrateert en verheldert je teint in no-time en dat gewoon ‘s nachts in je bed... handig, toch?

image

SHISEIDO WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK €90,18

image

SISLEY SISLEŸA ÉCLAT ANTI-TACHES €369,63

4 EXTRA HYDRATATIE VOOR EN GELAAT EN OGEN

Het Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge gamma bestrijdt de zichtbare tekenen van veroudering afkomstig van de zon. Het gamma heeft een spectaculair effect op rimpels, stevigheid, uitstraling, dichtheid en hydratatieniveau. En behoudt bovendien zo de natuurlijke schoonheid van je huid.

LAST VAN PIGMENTVLEKKEN?


EVEN WETENSCHAPPELIJK:

In onze huid zit melanine die ervoor zorgt dat we mooi bruinen en beschermd zijn. Als die melanine te veel wordt blootgesteld aan UV-stralen, wordt deze overrompeld. Dit activeert de productie van melanocyten in een poging om ons te beschermen. Hierdoor worden bruine vlekken zichtbaar op de huid.

KAN JE PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN?

Het is helaas niet mogelijk om een pigmentvlek helemaal te verwijderen met cosmetica. Daarvoor zou een enorme hoeveelheid exfoliërende middelen nodig zijn en dat is schadelijk voor je huid. Maar... er is ook goed nieuws! In bepaalde gevallen kan je ze wel sterk doen verminderen door een aangepaste en goede skincare routine. Daarnaast helpen een professionele peeling in onze cabine, lasersessies of cryotherapie bij de dermatoloog ook bij het verminderen van pigmentatievlekken.

8 TIPS TEGEN PIGMENTATIE

Een dubbele, licht exfoliërende reiniging om dode huidcellen te verwijderen. Peel je huid wekelijks. Dit vernieuwt en stimuleert voor een stralende glow. Smeer dagelijks SPF. Als bescherming tegen extra beschadiging. Gebruik ‘s avonds een corrigerend serum met salicyl- of fruitzuren om je vlekken te behandelen.

Voor goed gelocaliseerde vlekken is een Spot Fader ideaal. Vergeet de juiste huidsupplementen niet om je routine extra kracht bij te zetten.

Kom regelmatig bij Skin Expertise Parfuma voor een doelgerichte gelaatsbehandeling.

De allerbelangrijkste tip is en blijft om het hele jaar door zonnebescherming te gebruiken!