HERFSTPARFUMS VOOR HAAR


Bij het wisselen van de seizoenen hoort natuurlijk ook een verandering in de geuren die we dragen. Hoog tijd dus om je parfum collectie onder handen te nemen! Met deze heerlijk warme, houtige geuren verlang je meteen naar gezellige avonden voor het haardvuur.

ONTDEK MEER OP PARFUMA.COM

"Een herfstgeur moet voor mij warmte uitstralen, iets houtig en kruidig bevatten. Het moet me zin doen krijgen in boswandelingen, warme dranken en gezellig haardvuur."

- NATHALIE, ONLINE TEAM MANAGER BIJ PARFUMA

image

“Chloé is, al van voor ik bij Parfuma aan de slag ging zo’n 4 jaar geleden, mijn favoriete parfum- + modehuis. Chloé Naturelle sprak me dan ook meteen aan, een parfum van 100% natuurlijke oorsprong met alle luxe van een Chloé parfum.”

image

Een speels en bloemig parfum waarin gardenia centraal staat. De bloem wordt gecombineerd met jasmijn-absoluut, noten van perenbloesem komen prachtig samen met een vleugje bruine suiker. Dit maakt van Gucci's Flora Gorgeous Gardenia een subtiel zoete damesgeur.

image

Zelfverzekerd, onvoorspelbaar en onweerstaanbaar. This is Her parfum! Zoet maar met rock in het hart, een mix van kastanje en vanille. En met Zadig & Voltaire’s geurige handtekening van sandelhout

ONTDEK MEER NIEUWE GEUREN VOOR HAAR


image

jULIETTE HAS A GUN LILI FANTASY EAU DE PARFUM VANAF €85

image

MARC JACOBS PERFECT INTENSE EAU DE PARFUM VANAF €58,10

image

ACQUA DI PARMA LILY OF THE VALLEY EAU DE PARFUM VANAF €95,10

image

JO MALONE LONDON MIMOSA & CARDAMOM EAU DE COLOGNE VANAF €58

image

MANCERA LOVELY GARDEN EAU DE PARFUM €146

image

DIOR MISS DIOR VANAF €71,91