HERFST PARFUM MUSTHAVES VOOR HEM


De bladeren aan de bomen kleuren stilaan goudbruin en de temperatuur voelt kouder aan. Het najaar is aangebroken en dat wil maar één ding zeggen: hoog tijd om je parfum collectie te updaten met nieuwe geuren! Patrick, Trainer & Senior Beauty Advisor van Parfuma Antwerpen vertelt je alles over zijn parfum favorieten voor het najaar!

ONTDEK MEER OP PARFUMA.COM

image

Eight & Bob Eau de Toilette is een heerlijk klassieke, maar toch eigentijdse geur. De kruidige citrus gemengd met de warme ondertonen maakt me helemaal warm vanbinnen.”

image

Bois d'Ébène van Matière Première is een mysterieuze ode aan donker rokerig hout. Amber gemengd met guaiachout zorgt voor een warme, heerlijke geur voor de herfst.

image

Maison Margiela's By the Fireplace roept herinneringen op aan een zalige ochtend bij het haardvuur. Een zachte, verslavende geur dat een combinatie van kastanjeakkoorden en houttoetsen bevat.

“Voor mij zijn de ideale herfstgeuren houtig, aards, kruidig en warm. Ze zijn tijdloos, elegant en doen me verlangen naar een warm haardvuur en een tas lekkere pompoensoep.”
- PATRICK, PARFUM EXPERT BIJ PARFUMA ANTWERPEN

DEZE PARFUMS MAKEN HEM HELEMAAL WARM VANBINNEN...


image

JO MALONE LONDON VETIVER & GOLDEN VANILLA EAU DE COLOGNE VANAF €98

image

PARFUMS DE MARLY SEDLEY EAU DE PARFUM VANAF €210

image

ARMANI PRIVÉ SABLE NUIT EAU DE PARFUM €215

image

DIOR SAUVAGE ELIXIR EAU DE PARFUM €147,30

image

VIKTOR & ROLF SPICEBOMB INFRARED EAU DE TOILETTE VANAF €64,50

image

BYREDO ROSE NOIR EAU DE PARFUM VANAF €135