PIGMENTATIE: HOW TO COVER UP


Last van pigmentatievlekken na de zomer? Krislin, Make- up Artist bij Parfuma Antwerpen, toont je hoe jij jouw donkere pigmentatievlekken als sneeuw voor de zon kunt doen verdwijnen met deze easy-to-follow make-up look. Onze Managing Partner Caroline is speciaal voor deze editie voor de camera gaan zitten om jou te tonen hoe ook jij er stralend kan uitzien in het najaar! Laat je inspireren door deze make-up must-haves.

image

TIME TO PRIME

First things first: primer! Om de huid klaar te stomen voor de make-up en om de pigmentatie al wat te camoufleren starten we met de Skin Perfect Primer SPF30 van Dermalogica. Hierdoor zal je make-up langer standhouden en er bovendien beter uitzien! Er zit bovendien ook SPF30 in, zo ben je goed beschermd tegen de zon.

DERMALOGICA SKIN PERFECT PRIMER €62

image

CAMOUFLAGE

Om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren, gaan we de pigmentvlekken eerst corrigeren met een corrector. Krislin gebruikt hier de Bobbi Brown Corrector om Carolines pigmentatie te camoufleren. TIP van Krislin: “Gebruik een lichtere abricot tint corrector. Dit balanceert de donkere kleur van de pigmentvlek.”

BOBBI BROWN CORRECTOR €30,50

image

EGALE TEINT

Foundation is een essentiële stap in het camoufleren van bruine vlekken. De Synchro Skin Tint Fluide Teinté van Shiseido is licht en biedt een ademende, langdurige dekking. Dat is exact wat we nodig hebben.

SHISEIDO SYNCHRO SKIN FOUNDATION €49,59

“Ik worstel zelf al jaren met pigmentatie in mijn gelaat door een zwangerschapsmasker. Het heeft me jaren gekost om een make-up routine te vinden waarbij de vlekken bijna volledig verdwijnen. Ik hoop dat deze tutorial jou ook inspireert en helpt om stralend voor de dag te komen.”

– Caroline, Managing Partner

image

POWDER FIX

Nu we een egale teint hebben, moet deze gefixeerd blijven. Met een poeder zoals de Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder zorgt Krislin ervoor dat Carolines make-up de hele dag flawless blijft.

LAURA MERCIER INVISIBLE LOOSE SETTING POWDER €44

image

BRONZE & GLOW

Een gebruinde teint en healthy glow kunnen natuurlijk niet ontbreken aan deze look. Wij gingen hier voor het TOM FORD Soleil Contouring Compact palette. “De bronzer en highlighter in dit palet versmelten als het ware met je huid voor een natuurlijke, glowy finish.” - Krislin

TOM FORD SOLEIL CONTOURING COMPACT €115

image

SPARKLY EYES

Om de look helemaal af te maken, zorgt Krislin voor een warme eye look die de ogen helemaal doet stralen. TIP van Krislin: “Breng de glitters aan op het bewegend ooglid en gebruik een matte oogschaduw in de crease. Dit geeft extra dimensie en diepte aan je oog.”

GIORGIO ARMANI BEAUTY EYES TO KILL STELLAR €35

BROWS ON FLEEK

Last but not least... wenkbrauwen! Werk je wenkbrauwen bij en vul ze in met een kleur die het dichtst aansluit bij je haarkleur. Wij gaan voor de Pump ‘n Brow van Dior voor een natuurlijke brow.

DIOR PUMP ‘N BROW €29,34

PIGMENTATIE ESSENTIALS VAN CAROLINE


image

DERMALOGICA SKIN PERFECT PRIMER €62

image

BOBBI BROWN CORRECTOR €30,50

image

SHISEIDO SYNCHRO SKIN TINT FLUIDE TEINTÉ €49,59

image

LAURA MERCIER INVISIBLE LOOSE SETTING POWDER €44