NAJAAR FAVORIETEN VAN HET PARFUMA TEAM


Wist je dat iedereen van het Parfuma Team een all-time favoriete product heeft? Van skincare musthaves die je huid laten stralen tot parfums die je doen wegdromen. Je ontdekt de favorieten van ons team hier.

image

“Deze geur is zalig! Licht zoet en heerlijk warm. Herod van Parfums de Marly is mijn absolute must-have!” Verleidelijk met een spicy twist, perfect voor in het najaar.

“In de herfst hou ik ervan om lange, warme douches te nemen. De Mesoestetic Tranquillity Douche Crème laat me helemaal tot rust komen na een drukke dag.”

image
image

“De Bobbi Brown Highlighting Powder Bronze Glow geeft me ook in de herfst die bronzed glow waar ik zoveel van hou. Zalig gewoon!”

“Dankzij Aerin’s Evening Rose kan ik ook in de herfst een heerlijke bloemengeur dragen. Met zijn bloemig, maar houtig karakter maakt hij je helemaal warm vanbinnen.”

image

MEER FALL ESSENTIALS VAN HET PARFUMA TEAM


image

NARS ORGASM OIL-INFUSED LIP TINT €26

image

MESOESTETIC BODYSHOCK TOTAL REDUCER €73,70

image

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME SKIN VITALITY €39

image

ENVIRON FOCUS CARE YOUTH+ REVIVAL MASQUE €60

STOOM JE HUID KLAAR VOOR DE HERFST

“De Aquaglo is een verzorging met instant resultaat. Mijn huid voelt onmiddellijk fris, zuiver en gehydrateerd aan met een glowy teint. In combinatie met de Genesis is dit mijn favoriete behandeling. “

- MAYARA, SKIN EXPERTISE TEAM