image
ENVIRON ESSENTIAL Behandeling met electro-sonic technologie voor een diepere werking & sneller resultaat.
De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.
Standaard inbegrepen bij elke behandeling: Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren, wenkbrauwen epileren, veldionisatie op gaas of alginaatmasker en hand- en armmassage en hydraterende verzorging, UV-bescherming, Jane Iredale foundation en persoonlijk advies voor thuisverzorging.
ESSENTIAL | 70 MIN | €100 INTENSIVE ESSENTIAL| 100 MIN | €130

KEUZE AANGEPAST AAN JOUW HUIDZORG:

ESSENTIAL YOUTH RESET Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Extra resultaat met MICRONEEDLING ROLL-CIT NEEDLING | €20 (SUPPLEMENT) Environ Cosmetic Roll-CIT® versnelt de opname van de ingrediënten van je producten nog beter (10 000% beter!).

Extra ontspanning met GELAATSMASSAGE | €20 (SUPPLEMENT) Combinatie van verschillende massagetechnieken | Relaxerend voor de geest en stimuleert alle huidfuncties | Aandacht voor hals, schouders, decolleté en hoofdhuid.

ENVIRON FOCUS-ON BEHANDELINGEN

Korte behandeling met focus op een probleemzone, ideaal in een kuur.

ENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN

Behandeling met een peeling met zuren aangepast aan jouw huid voor een optimaal resultaat.

VERZORG JEZELF VAN BINNEN UIT

Premium voedingssupplementen die een mooie, gezonde huid ondersteunen en een oplossing bieden voor specifieke huidproblemen.

MAKE-UP ALS FINISHING TOUCH VAN JE VERZORGING

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.