image

ENVIRON FOCUS-ON Korte behandeling met focus op een probleemzone, ideaal in een kuur.

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Standaard inbegrepen bij elke behandeling: Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, reinigen, tonifiëren, sonoforese met aangepast serum of peeling lactaatzuur op de zone, hydraterende verzorging, UV-bescherming en Jane Iredale minerale foundation. Uiteraard krijgt je ook ons persoonlijk advies.

FOCUS-ON | 40 MIN | €60 (KUUR X6 | €360 - 2x/w | €60 KORTING OP ENVIRON PRODUCTEN)

KEUZE AANGEPAST AAN JOUW HUIDZORG:

FOCUS-ON FROWN Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

FOCUS-ON EYE Combineert onze krachtige peptidencomplexen met hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

FOCUS-ON FILLER Innovatieve, intensieve en niet-invasieve behandeling om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en vol uit te laten zien.

FOCUS-ON TEXTURE Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

FOCUS-ON EVEN TONE De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

FOCUS-ON BLEMISH Behandelt doelgericht de acne probleemzone door exfoliërende zuren, en biedt zo een oplossing voor de onzuivere huid met ontstekingen.

Supplement Alginaat +€20

Extra resultaat met MICRONEEDLING ROLL-CIT NEEDLING | €20 (SUPPLEMENT) Environ Cosmetic Roll-CIT® versnelt de opname van de ingrediënten van je producten nog beter (10 000% beter!).

Extra ontspanning met GELAATSMASSAGE | €20 (SUPPLEMENT) Combinatie van verschillende massagetechnieken | Relaxerend voor de geest en stimuleert alle huidfuncties | Aandacht voor hals, schouders, decolleté en hoofdhuid.

ENVIRON ESSENTIAL BEHANDELINGEN

Behandeling met electro-sonic technologie voor een diepere werking & sneller resultaat.

ENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN

Behandeling met een peeling met zuren aangepast aan jouw huid voor een optimaal resultaat.

VERZORG JEZELF VAN BINNEN UIT

Premium voedingssupplementen die een mooie, gezonde huid ondersteunen en een oplossing bieden voor specifieke huidproblemen.

MAKE-UP ALS FINISHING TOUCH VAN JE VERZORGING

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.