EEN GEZONDE HUID, EEN LEVEN LANG.
Iedereen verdient een gezonde huid ongeacht jouw huidtype. Environ focust, met geavanceerde formules, op de helende werking van vitamines. Zo vullen we tekorten aan en wapenen we de huid tegen de stress van het alledaagse leven.
Hoe veeleisend jouw agenda ook is, wij revitaliseren jouw huid zodat je steeds straalt. De producten en behandelingen van Environ, ontwikkeld op basis van ervaring en wetenschap, zorgen voor een mooie en gezonde huid… een leven lang.

EERSTE CONSULTATIE DISCOVERY ENVIRON | 70 MIN | €100

Je eerste Environ gelaatsbehandeling: het begrijpen van de behoeften van jouw huid is de eerste stap naar een mooie huid. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een verzorgingsplan opgesteld.

ENVIRON ESSENTIAL BEHANDELINGEN


Behandeling met electro-sonic technologie voor een diepere werking & sneller resultaat.

ENVIRON FOCUS-ON BEHANDELINGEN


Korte behandeling met focus op een probleemzone, ideaal in een kuur.

ENVIRON COOL-PEEL BEHANDELINGEN


Behandeling met zuren peeling aangepast aan ouw huid voor een optimaal resultaat.

MANUELE GEZICHTSBEHANDELING ENVIRON Een goed gehydrateerde huid is mooi stralend.

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

VITAMIN TOUCH | 55 MIN | €70 INTENSIVE VITAMIN TOUCH | 70 MIN | €85

EXTRA

Extra resultaat met MICRONEEDLING ROLL-CIT NEEDLING | €20 (SUPPLEMENT) Environ Cosmetic Roll-CIT® versnelt de opname van de ingrediënten van je producten nog beter (10 000% beter!).

Extra ontspanning met GELAATSMASSAGE | €20 (SUPPLEMENT) Combinatie van verschillende massagetechnieken | Relaxerend voor de geest en stimuleert alle huidfuncties | Aandacht voor hals, schouders, decolleté en hoofdhuid.

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN:

**** Karine 'Alweer een fijne ervaring! Rust, ontspanning, goeie tips en een top-behandeling.'

***** Christel 'Super! Mijn huid voelt weer helemaal opgespannen, gereinigd en als nieuw!'

***** Linde 'Verwennerij en huidverbetering in een mooi kader. Veel kennis en een goeie gelaatsverzorging naar de noden van mijn huid. Ik kom zeker terug!'

***** Soetkin 'Ik heb zo genoten! De mooie setting, het aangepaste licht, de aandacht voor de kleinste details bij de start en het einde van de behandeling, de fantastische massage, de deskundige uitleg over de producten, de zalige rust! Het deed weer zoveel deugd!'

ENVIRON


“Bestsellers voor een gezonde huid”
image

ENVIRON FOCUS CARE COMFORT+ VITA ANTIOXIDANT GEL €46

image

ENVIRON SKIN ESSENTIA DUAL ACTION PRE-CLEANSING OIL €31

image

ENVIRON FOCUS CARE CLARITY+ SEBU-WASH GEL CLEANSER €34

image

ENVIRON YOUTH ESSENTIA VITA-PEPTIDE EYE GEL €63

image

ENVIRON SUN CARE RAD SPF15 €34

image

ENVIRON SKIN ESSENTIA VITA ANTIOXIDANT AVST 4 €57