ONZE EXLUSIEVE SKINCARE.

We gebruiken onze eigen expertise én vertrouwen op de wetenschap van onze exclusieve cosmeceutische merken. Zij onderzoeken en ontwikkelen oplossingen voor de meest uiteenlopende huidbehoeften. Kwaliteit primeert, en daarom bevatten hun producten geen parabenen, siliconen en beperken ze het risico op allergieën en overgevoeligheidsreacties.

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME

Premium gamma van voedingssupplementen die een mooie, gezonde huid ondersteunen en een oplossing bieden voor specifieke huidproblemen.

COMFORT ZONE

Alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong, voor duurzame resultaten en een gezonde vitaliteit van de huid, lichaam en geest.

ENVIRON

Effectief huidverzorgingssysteem op basis van vitamines A, C, E, antioxidanten en peptiden met als doel een gezonde huid mooi en stralend te houden.

MESOESTETIC

Medische Huidverzorging, onderworpen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie, met snelle en effectieve resultaten voor alle leeftijden en huidtypen.

JANE IREDALE

Volledige make-uplijn op basis van mineralen die goed zijn voor je huid én de natuur. Volledig hypoallergeen en dermatologisch getest!

PRONAILS

Hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van Belgische topkwaliteit. Perfecte match tussen betrouwbaarheid, Inspiratie en plezier van leuke kleurtjes op je nagels.

Doeltreffende Huidverbeterende Gelaatsbehandelingen.