DETOX DO'S & DON'TS

LET'S GET SUMMER READY

DETOX time! Of NIET! Detox is elk jaar opnieuw een hype en alhoewel een frisse start vaak goed is, is het een regelrechte fabel dat je jezelf af en toe moet ontgiften. Ons lichaam is namelijk prima zelf in staat om afval- en gifstoffen af te voeren. Uiteraard helpt het wel om ons lichaam hier mee in te sturen. Met volgende do’s & don’ts ben je dan ook een heel eind op weg.

DETOX DO’S & DON’TS

LET’S GET SUMMER READY

DETOX time! Of NIET! Detox is elk jaar opnieuw een hype en alhoewel een frisse start vaak goed is, is het een regelrechte fabel dat je jezelf af en toe moet ontgiften. Ons lichaam is namelijk prima zelf in staat om afval- en gifstoffen af te voeren. Uiteraard helpt het wel om ons lichaam hier mee in te sturen. Met volgende do’s & don’ts ben je dan ook een heel eind op weg;

DO'S

» Avocado’s, knoflook, groene bladgroenten, rode biet en noten ondersteunen je lever om optimaal te functioneren.

» Drink voldoende water.

» Alcoholstop van ten minste 1 maand.

» Voldoende beweging.

» Kom langs bij Skin Expertise Parfuma voor persoonlijk huidadvies.

DON'TS

» Crashdiëten, zoals sapkuren, die zorgen voor een heel eenzijdig voedingspatroon.

» Overdaad schaadt, doe alles met mate.

» Je leven en voedingspatroon voor bepaalde tijd helemaal omgooien. Consistency is key.

» Agressieve peelings, hierdoor is je huid namelijk vatbaarder voor zonneschade.

Wist je dat.. je huid en haar wel een DETOX kunnen gebruiken om volledig summer ready te zijn?

Reinig, exfolieer en hydrateer alsof het een lieve lust is!

De Advanced Nutrition Programme Skin Clear Biome Capsules helpen de synergie in je huid van binnenuit in balans te brengen en te zuiveren, om de nauwe band tussen een gezonde darm en een gebalanceerde huid te voeden.

Deze scrub met zeezout is ideaal als detoxbehandeling voor je haar; het reinigt, zuivert en herstelt het evenwicht. Je kan het ook gebruiken als een post-color behandeling om tintelingen en jeuk te verzachten. Een glow-up van je haar in de zon.

Een reinigend gezichtsmasker met kleimaskertechnologie dat onzuiverheden helpt verwijderen en poriën zichtbaar doet verfijnen. Het sheet masker is makkelijk aan te brengen en te verwijderen, wat het extra aangenaam maakt.

DETOX BEHANDELING

Nu we ons lichaam een detox gaven, is het tijd om onze geest te boosten voor de zomer. Een aantal uurtjes genieten, aan niets hoeven denken en lekker verwend worden... Zo kom je pas écht in de summer mood! De [comfort zone] /skin regimen/ Urban Detox Facial onthult na een diepe reiniging en detox masker een stralende, heldere en lumineuze teint. Deze clean beauty behandeling vertraagt de veroudering en bevordert een lange levensduur van de huid. Het is de ideale verzorging voor de hedendaagse multitaksers onder ons waar alles snel moet gaan, maar die uiteraard traag willen verouderen.

MEER ARTIKELS OM TE ONTDEKKEN