MAKE-UP TRENDS VAN 2022

Wardrobe changes, een andere skincare routine en een updated parfumkastje horen allemaal bij het wisselen van seizoen. Hoog tijd om ook je make-up look onder handen te nemen.

Katrien, Make-Up Artist bij Parfuma Antwerpen, maquilleert onze Online Marketing Manager Nathalie en zet onze favoriete trends voor 2022 even op een rijtje.

MAKE-UP TRENDS VAN 2022

MET DEZE MAKE-UP TRENDS SCOOR JIJ DEZE LENTE!

Wardrobe changes, een andere skincare routine en een updated parfumkastje horen allemaal bij het wisselen van seizoen. Hoogtijd om ook je make-up look onder handen te nemen. Katrien, Make-Up Artist bij Parfuma Antwerpen, maquilleert onze Online Marketing Manager Nathalie en zet onze favoriete trends voor 2022 even op een rijtje.

GLOWY SKIN

De no make-up make-up look is ook dit jaar helemaal in. Een stralende, gezonde teint vormt de perfecte basis voor je look.

TIP van Katrien: “Gebruik de NARS Light Reflecting Pressed Setting Powder om je basis te fixeren voor een extra - natural - glowy effect.”

BLUSHING BEAUTY

Bestaat er zoiets als genoeg blush? Ons antwoord: nee. In 2022 mag je helemaal overboard gaan met je blush. Laat die wangen maar stralen!

TIP van Katrien: “Breng je blush hoog op je jukbeenderen en slapen aan, dit creëert een natuurlijk liftend effect.”

NO SOAP BROW

Je hebt de soap brow trend waarschijnlijk al zien passeren. Dit is wanneer je wenkbrauwen omhoog worden gekamd. Wij zijn er alvast helemaal fan van. Het brengt dynamiek in je gelaat en het ziet er super natuurlijk uit.

Met de jane iredale Purebrow Brow Gel Clear recreëer je het soap brow effect in no-time.

GLITTER & GLAM

Glitters met hoofdletter G is dé trend voor 2022. Sparkly oogschaduw is een geweldige manier om je ogen open te trekken en je look extra levendig te maken.

TIP van Katrien: “Gebruik je blush als transitiekleur in de plooi van je ooglid. Dit zorgt voor een zachter, natuurlijker effect.”

BOLD EYELINER

Van cat eye wings tot vrolijke, felle kleuren: je eyeliner kan niet opvallend genoeg zijn. De trend: hoe gekker, hoe beter. Wat wij zo leuk vinden aan deze trend is dat je het zelf zo gek en creatief maakt als je zelf wilt.

Voor deze look ging onze Makeup Artist Katrien voor een bordeau eyeliner van NARS. Deze kleur past perfect bij de roze oogschaduw.

GLOSSY LIPS

De mondmaskers zijn eindelijk weg, tijd om onze lippen weer in de kijker te zetten met een leuke lipgloss. Of je nu een leuk kleurtje verkiest of het toch liever neutraal houdt, een gloss tilt je look sowieso naar een hoger niveau.

De nieuwe HydroPure lipgloss van jane iredale voedt je lippen bovendien door hyaluronzuur. Zalig!

TWEE PARFUMA MAKE-UP LOOKS

Wil jij je helemaal laten maquilleren door een professionele make-up artist? Dat kan in onze winkels! Bel of mail naar jouw Parfuma winkel om je make-up momentje vast te leggen!

NATURAL ME

» 45 minuten » focus op natural teint » glowy make-up » naturelle eye make-up » nude lips » €55

FABULOUS ME

» 60 minuten » longwear make-up » glitter & glam » intense eye look/bold lips » eyeliner » €75

MEER ARTIKELS OM TE ONTDEKKEN