DERMALOGICA

NEW SKINCARE BRAND IN A’TOWN


Tijd om het allernieuwste verzorgingsmerk bij Parfuma te ontdekken: Dermalogica. Een echt no-nonsense merk, met focus op een gezonde huid én volledig Clean Beauty. Benieuwd? Ontdek nu onze ultieme musthaves!

ONTDEK MEER OP PARFUMA.COM

DUBBEL REINIGEN MET DERMALOGICA


image

20 SECONDEN! Zo weinig tijd spenderen we gemiddeld aan het reinigen van ons gelaat. 20 seconden om al het vuil dat we gedurende een hele dag op onze huid verzamelt hebben weg te krijgen (denk maar aan luchtvervuiling, het gebruik van SPF producten, make-up... ). Véél te weinig, toch?

image

Tijd om te starten met dubbel reinigen! Twee cleansers werken altijd beter dan één. Start met de PreCleanse op oliebasis om make-up en het eerste vuil van je gezicht te halen.

image

Ga na de PreCleanse verder met een Cleanser van Dermalogica op waterbasis. Door deze combinatie kan je daadwerkelijk al het opgebouwde vuil van je huid verwijderen, zodat je huid optimaal schoon wordt.

WETENSCHAPSREGEL TER VERDUIDELIJKING: Olie en water gaan niet samen. Je hebt vast wel eens beelden gezien van olievlekken boven op de oceaan? Dat komt omdat olie geen water oplost en vice versa. De logische conclusie is dus dat als je zowel vuil op waterbasis als op oliebasis op je gelaat hebt (en dat heb je), je twee verschillende reinigingssoorten nodig hebt om ervoor te zorgen dat je beide verwijdert.

MEER DERMALOGICA MUSTHAVES


image

Deze milde exfoliant op basis van Rijstextracten wordt geactiveerd met water. Hierdoor komen Papaja, Salicylzuur en Rijstenzymen vrij, die op zachte wijze dode huidcellen verwijderen. De huid voelt onmiddellijk zachter en frisser aan. Het unieke Skin Brightening Complex zorgt voor een egalere teint en Groene thee en Haver kalmeren de huid.

image

Deze moisturizer zorgt voor intensieve hydratatie met breedspectrum UVA & UVB en wapent de huid tegen in- en externe invloeden die een rol spelen bij huidveroudering. Een musthave dus voor de rijpe of voortijdig verouderde huid.

image

Deze extreem zachte gel/crème cleanser reinigt de huid op zeer milde wijze. Framboos- Lavendel en Komkommer extract gaan samen met het exclusieve UltraCalming™ de strijd aan met gevoeligheid en irritatie.

image

Het nieuwe BioLumin-C Eye Serum biedt dezelfde verhelderende kracht als het BioLumin-C Serum in een lichtgewicht formule dat is geoptimaliseerd voor de delicate huid rondom de ogen. Dit krachtige vitamine C oogserum met verhelderende en verstevigende eigenschappen pakt zichtbare huidveroudering zoals fijne lijntjes en kraaienpootjes aan.

image

Olievrije, luchtige gezichtscrème voor de gecombineerde tot vette huid. Bevat prebiotisch hydratatiecomplex en een unieke combinatie van plantextracten. Hydrateert, balanceert en verbetert de huidtextuur. Trekt snel in en is geschikt voor dag en nacht.

image

Deze verfrissende spray zorgt voor optimale hydratatie van de huid. Humectanten zoals Aloë Vera en Komkommer verzachten de huid en Citroenkruid en Arnica brengen de huid in topconditie.