LENTE MAKEUP TRENDS


Wil jij jouw make-up look naar een hoger niveau tillen deze lente? Ontdek de mooiste make-up trends van het voorjaar en straal als nooit tevoren met deze tips & tricks van Krislin, Make-up Artist bij Parfuma Antwerpen.

MAKEUP MUSTHAVES

NARS SINGLE EYESHADOW 'SULTAN'' GIORGIO ARMANI BEAUTY FLUID SHEER BOBBI BROWN POT ROUGE ‘PALE PINK’ SHISEIDO COLORGEL LIP BALM ‘BAMBOO’ SHISEIDO CRYSTAL GELGLOSS

BEKIJK DE TUTORIAL:

GLOWY BASIS

image

Een gezonde, stralende huid is helemaal in! Hoewel de eerste stap altijd je verzorging is, kan je met make-up toch nog die extra glow creëren.

TIP van Krislin: “Meng de Fluid Sheer met je foundation voor een natuurlijke, glanzende look zonder dat je huid er vet uitziet.”

BLUSH IT UP!

image

Blush is tijdens de lente één van de belangrijkste teint producten. Wees dus niet bang van wat kleur, want zo zie je er gewoon extra gezond uit!

TIP van Krislin: “Een crème blush ziet er altijd natuurlijker uit dan een poeder blush. Breng het aan op het hoogste punt van de jukbeenderen voor een extra gelifte look en een beetje op de neus voor een jeugdige uitstraling.”

FELLE EYELINER

image

Maak een eye-statement deze lente met kleurrijke eyeliner! Vind je vloeibare eyeliner te moeilijk om aan te brengen? Met een oogschaduw en een schuin afgesneden penseel creëer je zonder moeite een mooie wing.

TIP van Krislin: “Wil je de wing nog wat feller maken? Maak dan het penseel waarmee je de oogschaduw wil aanbrengen een beetje vochtig.”

FAUX FRECKLES

image

Wil je jouw lente look naar een hoger niveau tillen? Breng dan met een wenkbrauwpotlood nog wat faux freckles aan rond de neus.

TIP van Krislin: “Gebruik een lichte hand om de stipjes te zetten. Heb je per ongeluk te veel sproetjes gezet of is het te opvallend? Dan kan je dit wat vervagen met je foundation of poeder penseel.”

GLOSSY LIPS

image

Werk deze look af met een glossy lipstick en een doorschijnende lipgloss voor extra volle lippen.

TIP van Krislin: “Voor een extra natuurlijke look breng je de lipstick aan met een penseel of met de vingers en werk je het daarna af met een doorschijnende lipgloss."