LENTE PARFUMS VOOR HAAR


Nu de lente is aangebroken kunnen we stilaan beginnen hopen op wat warmer weer. Hoog tijd dus om je parfum collectie onder de loep te nemen! Met deze frisse, luchtige en bloemige parfums waan je jezelf even op een tropisch eiland...

ONTDEK MEER OP PARFUMA.COM

"Het ideale lente parfum voor mij? Een poederig, vrouwelijke geur die me instant gelukkig maakt en me dat zalig vakantiegevoel geeft."

- KIM, BACK-OFFICE ASSISTANT BIJ PARFUMA

image

Het onweerstaanbare trio - roos, jasmijn, amber - slaat weer toe, in een rijke mix van sensualiteit en romantiek. Instant Crush is een golf van elegantie die citrusvruchten en sandelhout mengt met onweerstaanbare vanille en verrassende gember. Een echte crush!

image

Met de zachte zomerbries komen de geurakkoorden van het sprankelende en lichtgroene pruimenakkoord mee en in de avondzon ontdekken we het mysterieuze van de mimosabloem. Cassili van Parfums de Marly is zacht maar toch prominent.

image

Tom Ford Tubéreuse Nue roept de nachtbloeiende beroemde bloem op, met verse bloemblaadjes die samensmelten met sensuele, verleidelijke kruiden, en onthult zo een extravagant en verlangend magnetisme bij het vallen van de avond.

image

Chloé Eau de Parfum capteert de creatieve zelfverzekerde persoonlijkheid van de Chloé-vrouw. Een frisse en vrouwelijke geur, geknipt voor vrije geesten met een uitgesproken gevoel voor nonchalante chic.

HEB JE DEZE PRACHTIGE GEUREN AL ONTDEKT?


image

JO MALONE LONDON RED HIBISCUS COLOGNE INTENSE VANAF €70

image

ARMANI PRIVE GARDENIA ANTIGUA EAU DE TOILETTE €39

image

MAISON MARGIELA MATCHA MEDITATION EAU DE TOILETTE €97

image

SERGE LUTENS CHERGUI EAU DE PARFUM €108

image

BYREDO ROSE OF NO MAN'S LAND EAU DE PARFUM VANAF €135

image

NARCISO RODRIGUEZ MUSC NOIR EAU DE PARFUM VANAF €65,40