MAXIMALE RESULTATEN MET ADVANCED NUTRITION PROGRAMME


“Het is zo ongelooflijk belangrijk om je huid te voeden en dat niet enkel met huidverbeterende producten, maar ook met supplementen! De twee werken samen om maximaal resultaat te behalen. Het Advanced Nutrition Programme gamma is van de hoogste en zuiverste kwaliteit en bovendien voor iedereen geschikt. Fantastisch voor je huid én volledig Clean Beauty!

- CYNTHIA, BEAUTY CENTER MANAGER

VIND JOUW ADVANCED NUTRITION PROGRAMME MATCH

image

Een echte musthave voor de lente: Skin Antioxidant. Dit supplement zorgt voor een hogere natuurlijke UV-bescherming van de huid en vermindert dus de kans op vroegtijdige huidveroudering. “Jezelf beschermen tegen de zon is écht het allerbeste anti-aging geheim!”

image

“Heb je last van acné of een onzuivere huid? Dan raad ik mijn klanten altijd aan om te beginnen met een kuur van de Skin Accumax of sinds kort ook de nieuwe Clear Biome.” Skin Accumax vermindert de talgproductie, ondersteunt de immuniteit van de huid en is ontstekingswerend.

image

“Mijn favorieten voor de rijpere huid? Youth Biome in combinatie met de Skin Ultimate.” Youth Biome zorgt voor een goede opname van je verzorgingsproducten en een gezonde darmflora. Kortom, het is de toner in je verzorgingsroutine!

image

“Als je pigmentproblemen hebt, is Skin Ultimate het summum!” Een krachtige combinatie van vijf supersupplementen voor een gezonde, stralende huid.

image

“Voor vette en gecombineerde huidtypes die last hebben van ontstekingen, door bijvoorbeeld het dragen van een mondmasker, is Clear Biome jouw perfecte match!” Dit supplement bevat 4 stammen van bacteriën die je huid nodig heeft en zink. Clear Biome helpt je naar een zuivere, meer egale huid én een goede spijsvertering!

image

"Wil je graag anti-aging gaan werken? Dan is Moisture Lock een geweldige keuze om zowel rimpels als verslapping van de huid aan te pakken." Deze supplementen bevatten ceramides en hyaluron, aangezien je dat in de premenopauze jammer genoeg niet meer aanmaakt.

“EEN GEZONDE, MOOIE HUID HEEFT NIETS TE MAKEN MET LEEFTIJD OF HUIDTYPE. ZORG ERVOOR DAT JE HYDROLIPIDEFILM (BOVENSTE LAAGJE VAN JE OPPERHUID) EN JE DARMFLORA IN BALANS ZIJN VOOR EEN GOEDE OPNAME VAN JE VERZORGINGSPRODUCTEN. BESCHERM JE HUID TEGEN VRIJE RADICALEN ZOALS UV EN POLLUTIE. VERGEET OOK NIET: STRESS IS EEN BOOSDOENER. DAAROM IS JE LEVENSSTIJL NET ZO BELANGRIJK!”

MEER ADVIES NODIG?

Onze Skin Expertes staan voor je klaar om je verder te helpen.