SPRING CLEANING... IN JE VERZORGINGSROUTINE


In de lente kriebelt het altijd om op te ruimen, in je garderobe, in huis... Je verzorgingsroutine mag echter niet ontbreken in dit lijstje! Je huid verandert namelijk mee met de seizoenen. Daarom is het altijd een goed idee om je badkamerkastje eens onder de loep te nemen en je skin care routine aan te passen. Het begin van de lente is trouwens ook het perfecte moment om eens te bekijken of je producten niet toevallig vervallen zijn, in het bijzonder je SPF-producten.

HOE BOUW JE EEN SKINCARE ROUTINE OP?

GEEF JE HUID EEN BOOST NA DE WINTER

Wil je écht resultaten behalen? Dan is een serum the way to go. Met een serum pak je gericht bepaalde huidproblemen aan. Heb je last van pigmentatie, acné of een droge huid? Een serum dringt diep in de huid in om deze problemen aan te pakken en zorgt voor een glowy, verjongend & gezond effect.

image

Dankzij ReNeura Technology++™ en waterkersextract wordt je huid naar een hoger niveau getild. Shiseido’s Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum verheldert en gaat rimpels, pigmentvlekken en verslapping van de huid tegen. Revitaliseert de huid voor een glad, stralend en meer gedefinieerd resultaat.

image

Na de winter ziet je huid er vaak futloos uit, maar met het Annayake Sérum Nourrissant Anti-Stress ga jij dit gemakkelijk tegen! Dit serum vermindert zichtbare tekenen van stress en vermoeidheid die de opperhuid grauw maken. Je ziet er zichtbaar uitgerust, stralender en jonger uit.

image

Zonnebescherming, verzorging én een zelfbruiner in één? Als je graag jouw verzorgingsroutine minimalistisch wil houden is TAN-LUXE's Hyaluronic Self-Tan Serum echt een musthave! Dit serum is eigenlijk een luxe multifunctionele primer en geeft de huid een fluweelzachte finish.

ONZE SKINCARE FAVORIETEN VOOR DE LENTE


image

ENVIRON ANTI-POLLUTION SPRITZ €39

image

MESOESTETIC BRIGHTENING FOAM €31,80

image

LAURA MERCIER ALMOND COCONUT HONEY BATH €57

image

DERMALOGICA HYDRO MASQUE EXFOLIANT €68

image

CLARINS EXTRA-FIRMING ENERGY €80,19

image

SISLEY LE SCULPTEUR €163,17