VOORJAAR FAVORIETEN VAN HET PARFUMA TEAM


Van skin care musthaves waarmee je op magische wijze meteen die net terug van vakantie-look creërt, tot jouw nieuwe make-up en parfum favorieten voor de lente. Heb jij deze essentials van het Parfuma Team al ontdekt?

image

Aerin’s Mediterranean Honeysuckle doet mij in de lente al dromen van zalige mediterraanse zomers.” Dit parfum verovert je zintuigen vanaf het eerste moment.

image

“Niets fijner dan een prachtige glow als de zon op je gezicht schijnt. Daarom kan de Giorgio Armani Beauty Neo Nude A-Line Highlight niet ontbreken in mijn lente look.”

image

“De Comfort Zone Sublime Skin Essence Lotion is een zalige, hydraterende infusie die mijn huid lekker soepel houdt in de lente en het effect van mijn andere producten maximaliseert.”

image

Tijd om wat feller op de lippen te gaan! “De Bobbi Brown Crushed Lip Color lijn is echt de perfecte keuze als je op zoek bent naar een frisse lipstick tint met een geweldige formule.”

HEB JE DEZE LENTE MUSTHAVES AL ONTDEKT?


image

MANCERA HOLIDAYS VANAF €80

image

REN SKINCARE RENEWAL BODY SERUM €39

image

NARS BRONZING POWDER LAGUNA €38

image

THE COUCOU CLUB GUA SHA €22

image

JO MALONE LONDON FRANGIPANI FLOWER VANAF €59

image

LAURA MERCIER FLAWLESS LUMIÈRE FOUNDATION €50

PREP JE HUID VOOR HET WARMERE WEER MET...

Na deze koude winter kan mijn huid wel een extra boost gebruiken, daarom is de Mesoestetic Genesis Booster mijn favoriete behandeling voor de lente! Ontspannend en pijnloos met instant éclat resultaat.”

- CAROLINE, MANAGING PARTNER

“Even opladen voor het nieuw seizoen begint? Met de ontspannende behandelingen van Comfort Zone zit je helemaal goed. Mijn favoriet voor de lente is de Sublime Skin Active Lift, een anti-aging en verstevigende behandeling met een Japanse Kobido massage.”

- CYNTHIA, BEAUTY CENTER MANAGER