MARGOT & PARFUMA, EEN REIS VAN 33 JAAR


Maar liefst 33 jaar geleden begon Margot als Beauty Experte bij Parfuma om mee de drukke kerstperiode te overbruggen. Ondertussen is ze een vaste waarde in het Parfuma Antwerpen Team. Let’s take a trip down memory lane!

EVEN TERUGBLIKKEN...


image

“Wat mij het meest fascineert aan deze sector is de verscheidenheid aan producten. Vroeger had je enkel een crème voor het gelaat, maar nu heb je voor elk probleem wel een oplossing én een product! Je zou denken dat nu wel alles uitgevonden is, maar dan weten ze me toch weer te verbazen met een nieuwe innovatie.”

image

“In de 33 jaar dat ik hier werk, heb ik natuurlijk heel veel mensen leren kennen. Het is zo’n fijn gevoel om mijn (ex-)collega’s en klanten goede vrienden van mij te kunnen noemen!”

image

“Een groot verschil tegenover vroeger? Onze klanten doen nu erg veel research zelf, waardoor het belangrijk is dat wij als Beauty Experts ook op de hoogte zijn én blijven door middel van regelmatige trainingen. Natuurlijk kunnen we niet overal even goed in zijn, daarom is het ook zo fijn om in een divers team te werken waarin ieder zijn of haar eigen specialiteit heeft.

MARGOT'S FAVORIETEN BIJ PARFUMA

“Mijn favoriet parfum voor de zomer? Dat is Vétiver D’Hiver van Armani Privé, zo’n heerlijk chic en verfrissend geurtje!”

image

SISLEY SISLEŸA FIRMING BODY CREAM €242,55

image

TOM FORD BEAUTY BADASS MASCARA €48

image

ORIBE BRIGHT BLONDE SHAMPOO €46

image

ESTÉE LAUDER RE-NUTRIV EYE SERUM €158,58

image

ORIBE BRIGHT BLONDE CONDITIONER €50

“Ik hou ervan als mijn haar een eerder koude tint heeft. Oribe’s Bright Blonde Shampoo neemt het gelige uit mijn haar zonder uit te drogen. Sterker nog mijn haar ziet er veel gezonder uit en heeft een mooie glans sinds ik deze gebruik.”