SUMMER SKINCARE ESSENTIALS


Nieuw seizoen? Nieuwe huidnoden! Zeker in de zomer is het belangrijk om je huid extra te voeden. Hoewel we allemaal graag hele dagen van de zon genieten, vindt jouw huid het vaak allemaal wat minder fijn. Vermijd dus pigmentvlekjes, huidveroudering en uitdroging met deze Summer Skincare Essentials!

LAST VAN ONZUIVERHEDEN DOOR HET MONDMASKER?

DIEPE REINIGING

Wanneer de temperatuur stijgt buiten is het essentieel om jouw huid goed te (blijven) reinigen. Zeker wanneer je doorheen de dag make-up draagt én ook je SPF opnieuw aanbrengt. Met deze favorieten verwijder je gemakkelijk alle zonbescherming, vuil en olie van je gelaat. Zo, nu is jouw huid helemaal klaar om de rest van je routine goed op te nemen!

image

COMFORT ZONE ACTIVE PURENESS CLEANSING GEL €32,40

image

MESOESTETIC PURIFYING MOUSSE €38,30

image

DERMALOGICA INTENSIVE MOISTURE CLEANSER €65

image

DERMALOGICA SMART RESPONSE SERUM €145

VOORKOM TOEKOMSTIGE SCHADE

Vaak beginnen we pas met behandelen van een huidprobleem wanneer de schade al zichtbaar is. Het nieuwe Smart Response Serum van Dermalogica geeft de huid exact wat het nodig heeft, wanneer en waar ze het nodig heeft. Het serum reageert op signalen van de huid en voorkomt toekomstige schade, voordat je het zelf opmerkt!

image

ANNAYAKE SOIN HAUTE HYDRATATION ÉCLAT EXTRÊME €143,73

image

MESOESTETIC HA DENSIMATRIX €81,80

image

LA MER THE MOISTURIZING COOL GEL CREAM VANAF €165

HYDRATATIE = KEY

In de zomer blijft het belangrijk om je huid te hydrateren, ook als je een vette huid hebt! De zon kan jouw vochtbarrière namelijk beschadigen, dus vergeet zeker niet jouw favoriete moisturizer tijdens de zomermaanden. Ook je nieuwe, gebruinde teint zal hierdoor langer mooi blijven!

BESCHERM JE HUID MET SPF

We kunnen het niet genoeg benadrukken: breng elke dag SPF aan! Dit is namelijk hét anti-aging geheim omdat het pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels voorkomt. In jouw Summer Skincare routine kan een goede SPF dus zeker niet ontbreken!

image

ENVIRON SUN CARE RAD SHIELD SPF15 €44

LAST VAN ONZUIVERHEDEN DOOR HET MONDMASKER?