WELKOM IN PARFUMA HOVE

GET TO KNOW OUR FABULOUS NEW TEAM


Parfuma werd dit jaar niet enkel 50 jaar. We openden ook onze derde winkel in Hove en ons fabulous team werd heel wat teamleden rijker. Heel wat veranderingen dus en dat vraagt voor een korte, maar krachtige introductie van ons “nieuwe” team Hove met enkele persoonlijke weetjes!

MEET THE TEAM

MELANIA

SHOPMANAGER

“Ik ben een enorme dierenvriend. Zelf heb ik twee hondjes, een Franse Bulldog en een Border Collie. Echt mijn oogappels.”

MARC

BEAUTY ADVISOR

“Skincare is mijn passie. Ik kan me uren bezighouden met mijn huidverzorgingsroutine op punt te zetten. Ik hou er ook van om advies te geven, dus bij mij kan je altijd terecht.”

GWENDOLYN

BEAUTY ADVISOR

“December is mijn favoriete maand. Lekker gezellig binnen voor het haardvuur met mijn katten, Kenzo en Armani, bij me terwijl het buiten sneeuwt. Heerlijk gewoon!”

KELLY

SKIN EXPERTE

“Ik kook enorm graag. Ik kan er echt van genieten om in de keuken lekkere, healthy gerechten klaar te maken. Gezonde, vegan maaltijden vind ik fantastisch.”

KATHLEEN

SKIN EXPERTE

“Ik hou ervan om in beweging te zijn. Tijdens mijn vrije uurtjes vind je me dan ook regelmatig in de sporthal, waar ik volleybal speel op een bescheiden niveau.”

GARANCE

SKIN EXPERTE

“Vorig jaar ben ik Koreaans beginnen leren. Ik vind het super om verschillende talen te leren en spreek er ondertussen al vier vloeiend. Mijn doel is om minimum zeven talen te spreken. Nog even te gaan dus.”

50 AND FABULOUS MET EEN NIEUWE WINKEL...


image

MEER ARTIKELS OM TE ONTDEKKEN