WINTER MUSTHAVES VAN HET PARFUMA TEAM


It’s the most fabulous time of the year en daarbij horen ook nieuwe favorieten van ons team. Zij delen hun essentials om de winter door te komen, maar al te graag met jou.

image

“Ik ga de deur niet uit zonder mijn wenkbrauwen bij te werken. Dit is voor mij een echte must. Met het Eyebrow Pencil van jane iredale zijn ze in no-time on point.”

- GWENDOLYN

image

“In de winter hou ik ervan om mijn lichaam eens lekker te verwennen. Met zijn hydraterende kracht is La Mer The Body Crème een zalig winterjasje voor mijn huid.”

- BETTINA

image

“Een vraag waar ik geen seconde over twijfelde, 100% zeker Santal Blush van TOM FORD. Een zwoel en sensueel parfum dat al vanaf dag één bij Parfuma mijn (Winter)favo is.”

- NATHALIE

image

“Ik ben helemaal weg van Environs Skin EssentiA Vita Antioxidant AVST Moisturiser 1. Hij hydrateert en kalmeert mijn huid voor een glowy teint.”

- MAYARA

image

Poudrée van Narciso Rodriguez is mijn absolute favoriete geur voor de winter. Ik vind het heerlijk als ik hem op mijn sjaal spray en hem de hele dag door blijf ruiken.”

- EVY

image

“Voor mij is het AOX Ferulic Serum van Mesoestetic een magische must-have. Een flesje verzekering voor een huid die er langer jonger blijft uitzien.”

- MARC

image

“De Diorshow Maximizer 3D Primer-serum Mascara van Dior maakt mijn wimpers ongelooflijk lang en voller. Mijn wimpers voelen gevoed en zalig zacht aan. Pretty eyes!”

- YVAH

image

“Ik hou van de Skin Collagen Support supplementen van Advanced Nutrition Programme. Ze voeden mijn huid van binnenuit en zorgen voor extra versteviging. Ik kan niet meer zonder!”

- KELLY

DE EERSTE STAP IN HET VERBETEREN VAN JE HUID:

“Het begrijpen van jouw specifieke huidnoden is een essentiële stap in het geven van persoonlijk advies. Daarom ben ik zo’n fan van de Skintelligence. Het geeft ons een duidelijk beeld van jouw huid.”

- YUTAN, SKIN EXPERTISE TEAM

MEER ARTIKELS OM TE ONTDEKKEN